У Запорізькому окрузі за мандат депутата борються Вітренко і секс-бомба

Неділя, 8 грудня 2002, 11:01
У Мелітополі (Запорізька область) у неділю проходять проміжні парламентські вибори в окрузі №82. Вибори пов'язані зі смертю депутата Олега Олексенка, обраного у березні у 82-му окрузі до Верховної Ради.

Як повідомлялося, на перевиборах у 82-м окрузі балотуються 39 кандидатів. Серед них - представники місцевої влади, зокрема, глава Мелітопольської райдержадміністрації Ігор Богданов (безпартійний), секретар Мелітопольської райради Сергій Вальтер (Партія Регіонів), заступник начальника Мелітопольської податкової інспекції Анатолій Матвієнко (безпартійний).

Тут же за мандат народного депутата борються лідер Прогресивної соціалістичної партії (ПСПУ) Наталя Вітренко, голова Держкомрезерву Володимир Куратченко (НДП), ряд колишніх народних депутатів, у тому числі, Ігор Квятковський (безпартійний) й Анатолій Мангул (безпартійний).

У бюлетені також кандидати з однаковими або схожими прізвищами, зокрема, керівник Мелітопольськой організації партії "Реформи і порядок" В'ячеслав Зубов і його однофамілець, інженер підприємства "Славута сервіс" Станіслав Зубов.

А в одного з колишніх лідерів Партії зелених Василя Хмельницького на цих виборах буде ще 2 однофамільця - тимчасово непрацюючий Богдан Хмельницький і лікар-нейрохірург Геннадій Хмельницький. В окрузі також 3 чоловіка з майже однаковими прізвищами - помічник голови правління компанії "Запоріжжяобленерго" Микола Рогуцький (безпартійний), слюсар заводу "Оболонь" В'ячеслав Рагуцький (безпартійний) і водій "Київмедавтотрансу" Віктор Рагутський (безпартійний).

Зареєстрована у цьому окрузі і скандальна-відома екс-кандидат у депутати Олена Солод, яка ратує за легалізацію проституції і маріхуани і вчинила стриптиз у прямому ефірі.

Напередодні виборів Комітет виборців України висловив занепокоєність ситуацією в окрузі, зафіксований ряд порушень, зокрема, масові спроби підкупу виборців напередодні голосування.

Інтерфакс-Україна

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування