Прокуратура збирається проводити експертизу тіла Коломійця без згоди його матері?

Понеділок, 9 грудня 2002, 09:22
Слідчі прокуратури та судмедексперти, як очікується, розпочнуть у понеділок експертизу тіла загиблого директора інформаційного агентства "Українські новини" Михайла Коломійця. Мати журналіста заявила "Німецькій хвилі", що хоче перенести початок процедури на 11 грудня.

Саме на 11 грудня запланований приїзд у Київ французького експерта Жана Револі, якому, на прохання Ольги Коломієць, генеральна прокуратура дозволила взяти участь у дослідженні тіла журналіста. Директор українського представництва міжнародної організації "Репортери без кордонів" Леонід Звєрєв заявив, що йому незрозуміло, чому прокуратура призначила експертизу саме на 9 грудня, оскільки французький фахівець повідомив про дату візиту ще два тижні тому.

Мати журналіста заявила, що наполягатиме, аби експертизу тіла, яка має встановити причину смерті її сина, не розпочинали без міжнародного експерта. У понеділок Ольга Коломієць планує звернутися з відповідним клопотанням до слідчих прокуратури Києва.

Напередодні слідство повідомляло, що карна справа за фактом "доведення людини до самогубства" розглядає п'ять версій щодо мотивів скоєння суїциду Михайлом Коломійцем.

Читайте також:
Мати Михайла Коломійця обурена "дезінформацією", яку поширює прокуратура Києва

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування