Потебенько займеться національною безпекою й обороною

Понеділок, 9 грудня 2002, 10:38
У четвер, 12 грудня, відбудеться голосування щодо перерозподілу парламентських комітетів і призначенню голови Національного банку України, вважає лідер депутатської групи "Демократичні ініціативи" Степан Гавриш. Про це він заявив у понеділок в інтерв'ю журналістам у Києві.

На думку лідера групи, президент направить до парламенту лист про підтвердження свого подання на звільнення з посади глави НБУ Володимира Стельмаха і призначення на цю посаду Сергія Тігіпка.

Гавриш також повідомив, що його група висуває на посаду голови парламентського комітету з питань національної безпеки й оборони кандидатуру колишнього генерального прокурора України Михайла Потебенька.

Крім того, група вже визначилася з кандидатурою на посаду голови Фонду держмайна України, на яку, згідно з квотою, "Демініциатіви" можуть висувати свого представника, однак Гавриш поки не назвав прізвище цього кандидата.

Відповідаючи на питання, чи знали члени групи, віддаючи на розсуд президента призначення по своїй квоті посаду голови Державної податкової адміністрації, про те, що на неї буде призначений екс-міністр МВС Юрій Кравченко, Гавриш зазначив, що його прізвище було серед кандидатур, які висувалися на цю посаду.

Інтерфакс-Україна

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування