Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

"Наша Україна" збирається існувати до 2006 року як феномен

Четвер, 9 січня 2003, 17:43
Блок "Наша Україна" "визначив стратегію проходження свого шляху до 2004 року, і після – до 2006 року". Про це повідомив політичний координатор "Нашої України" Роман Безсмертний в інтерв'ю з нагоди річниці створення блоку.

Він також додав, що "Наша Україна" "методично розробляє стратегію розвитку держави і суспільства, вдосконалюючи положення своєї виборчої програми". Безсмертний зазначив, що відразу після виборчої кампанії розпочалась активна робота над стратегією блоку, і на сьогодні цей документ вже готовий, однак перебуває "в динаміці".

За словами Безсмертного, умовно стратегія блоку поділяється на дві логічні частини: у першій йдеться про механізм одержання владного інструментарію, друга описує більш складні речі – реалізацію владних повноважень.

"Ми поставили собі за мету реалізувати програму суспільного прогресу, яка охоплюватиме економічну, соціальну, культурну сфери, питання національної безпеки, політичної реформи. Перед нами стоїть проблема комплексної реалізації реформ, їхньої синхронності", - цитує Безсмертного прес-служба "Нашої України".

Водночас Безсмертний нагадав, що блок як політичне утворення відбувся значно раніше, ніж 9 січня 2002 року, "а 9-го він лише легітимізувався як виборче об'єднання. Після 31-го березня, по закінченні виборів, він знову став блоком політичних партій. Так що, коли у майбутньому писатимуть історію "Нашої України", то обов'язково помітять цей феномен".

UNIAN

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...