Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Кучма буде піклуватися про "моральне здоров'я" своїх громадян

Середа, 5 лютого 2003, 13:22
Президент України Леонід Кучма підписав указ "Про серйозні недоліки у проведенні заходів щодо захисту моральності і утвердженню здорового способу життя у суспільстві".

Згідно з указом, повідомляє прес-секретар глави держави Олена Громницька, Кабінет Міністрів, міністерства та інші центральні органи виконавчої влади, місцеві держадміністрації повинні усунути серйозні недоліки у виконанні указу президента від 15 березня 2002 року "Про невідкладні додаткові заходи по зміцненню моральності у суспільстві і утвердженню здорового способу життя".

Найближчим часом вони повинні забезпечити невідкладну реалізацію цих заходів. Керівники центральних і місцевих органів виконавчої влади будуть нести персональну відповідальність за зволікання часу у вживанні цих заходів.

Уряду і місцевій владі доручається негайно ввести контроль за недопущенням пропаганди насильства, жорстокості і бездуховності, поширенням порнографії та іншої інформації, яка підриває суспільну мораль, в електронних, інших засобах масової інформації, під час проведення видовищно-масових акцій.

Уряд повинен також прискорити внесення до Верховної Ради законопроекту "Про захист суспільної моралі".

Інтерфакс-Україна

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування