Фракція Медведчука пішла "тріщинами", вважає Томенко

Четвер, 6 лютого 2003, 13:32
Для фракції СДПУ(О) "незабаром можуть настати непрості часи". Про це, на думку політолога, члена фракції "Наша Україна" Миколи Томенка свідчать останні події, що мали місце у житті есдеків.

Окрім виходу з фракції СДПУ(О) Олександра Біловола, голосування про включення до порядку денного проекту Постанови про утворення Тимчасової слідчої комісії Верховної Ради України по перевірці протизаконної діяльності Голови ДПА у Львівській області Сергія Медведчука продемонструвало, що "єдність фракції СДПУ(о) дала тріщину", зазначає у коментарі голова парламентського комітету з питань свободи слова.

Ще одним свідчення цього є відмежування фракції від ініціатив її члена Володимира Нечипорука, який підготував проект постанови з вимогою до США надати підтвердження обвинувачень України у торгівлі зброєю з Іраком, а якщо цього не буде - розірвати дипломатичні відносини з цією країною.

"Ці "тріщини" в єдності СДПУ(о) пов'язані насамперед з невизначеністю політичного майбутнього фракції, партії СДПУ(о) та політико-фінансових угруповань, які за ними стоять", вважає Томенко.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування