Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тарасюк і Удовенко одночасно будуть головами Руху

Субота, 1 березня 2003, 15:56
Станом на кінець лютого 13 обласних організацій Народного Руху України рекомендують обрати Бориса Тарасюка лідером НРУ, а Геннадію Удовенку присвоїти звання "Почесний голова НРУ". Про це повідомляє сайт "Нашої України".

У своїх рішеннях облорганізації Руху також рекомендують обрати В'ячеслава Коваля першим заступником голови партії. Він має відповідати за організаційну роботу та розбудову партії.

Черговий звітно-виборний з’їзд Народного Руху України відбудеться 3 травня 2003 року.

Як повідомив народний депутат, член НРУ Павло Качур, Борис Тарасюк нещодавно вийшов із партії "Реформи і порядок" і подав заяву на вступ до Народного Руху.

"Погляди Бориса Тарасюка та його діяльність на посаді міністра закордонних справ України повністю співпадали з ідеологією НРУ, тож він не є людиною чужою для нашої партії" - заявив Качур.

Парламентарій також повідомив, що на посаду голови НРУ претендують також два рухівці "зі стажем" – В’ячеслав Коваль та Юрій Ключковський. За словами Качура, на останньому засіданні політради НРУ, коли обговорювалося питання нового лідера партії, усі члени політради-львів’яни, у тому числі і Юрій Ключковський, підтримали кандидатуру Бориса Тарасюка.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...