Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тимошенко, Мороз и Симоненко поки не хочуть обговорювати єдиного кандидата

Неділя, 2 березня 2003, 13:34
Лідери трьох опозиційних сил України - Компартії, Соцпартії і Блоку Юлії Тимошенко - вважають несвоєчасним обговорення питання про єдиного кандидата у президенти від опозиції.

На прес-конференції у неділю у Києві у перерві з'їзду депутатів всіх рівнів від опозиції лідер Компартії Петро Симоненко підкреслив, що сьогодні ще рано говорити про єдиного кандидата, оскільки це питання ще не обговорювалося всередині самих політичних сил, не проводилися відповідні з'їзди.

Зі слів Симоненка, тема єдиного кандидата спеціально підкидається політтехнологами, які співпрацюють з Банковою.

У свою чергу лідер Соцпартії Олександр Мороз також підкреслив, що ця тема не обговорювалася, оскільки вона невчасна. Він підкреслив, що на даному етапі необхідно об'єднувати зусилля політичних сил для досягнення єдиної мети - відставки президента України.

Лідер БЮТ Юлія Тимошенко підкреслила, що "не бачить технології перемоги без єднання". Вона нагадала, що згідно з соціологічними опитуваннями, лідер блоку "Наша Україна" Віктор Ющенко має підтримку на рівні 21-24% голосів. Приблизно такі ж результати має і лідер КПУ Симоненко, додала вона, зазначивши, що її рейтинг і рейтинг Мороза нижчі за 20%, тому необхідно вести розмову про єдиного кандидата.

Вона знову підтвердила, що готова пожертвувати власними амбіціями ради спільної справи.

Однак Тимошенко також згодна з думкою про те, що сьогодні це питання не повинне підніматися, оскільки це може зашкодити об'єднавчим процесам у лавах опозиційних сил.

Відповідаючи на питання журналістів про участь Ющенка в з'їзді опозиції,
Тимошенко нагадала, що блок "Наша Україна" бере у ньому участь як гість. "Сама присутність Ющенка є знаковою подією для досягнення спільної мети", - підкреслила вона.

Тимошенко додала, що лідери "трійки" отримали від Ющенка запрошення взяти участь в з'їзді, який проводить блок "Наша Україна" 29 березня.

Інтерфакс-Україна

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...