ЛИТВИН НАКЛАВ ТАБУ НА СВОЄ ПРЕЗИДЕНТСТВО

Понеділок, 3 березня 2003, 13:49
Спікер парламенту Литвин вчергове заявляє про те, що не братиме участі в президентських виборах.

"Давайте домовимось, що для мене ця тема закрита", сказав Литвин на прес-конференції в понеділок, відповідаючи на запитання журналістів.

"Я співставляю реальні можливості і все інше... На посаді президента світ клином не зійшовся", сказав Литвин.

Коментуючи свої попередні заяви про шанси Януковича стати президентом, Литвин сказав, що мав на увазі наявність в нього необхідних характеристик. "Щоб стати президентом, треба мати значний досвід, організаційні можливості й інші можливості, щоб проводити передвиборчу кампанію. Я думаю, ви погодитесь, що в Януковича все це є", сказав Литвин.

Розповідаючи про свої відносини с адміністрацією президента Литвин зауважив, що "не відчував і не відчуває напруженості". "Які взаємовідносини? Ми отримуємо листи від президента з проханням розглянути законопроекти, як невідкладні чи позачергові. Інших проблем не існує", - сказав Литвин і згадав, що інколи звертається до АП про підтримку нагородження тих, чи інших народних депутатів.

Свої нинішні відносини з Леонідом Кучмою Литвин назвав "рівними". Він зауважив, що в розмовах президента "намагається аргументувати" свою точку зору, "і в більшості випадків" його позиція "сприймається".

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...