Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Комуністи виведуть на вулиці близько 5 тисяч

Вівторок, 4 березня 2003, 11:04
Комуністична партія України розраховує вивести на акції 9 березня близько п'яти тисяч осіб, повідомив у вівторок другий секретар київського міському КПУ Сергій Мнацаканов.

Він повідомив, що в понеділок київський міськом Компартії подав заявку до Київської міськадміністрації на участь в акції. При цьому чисельність учасників у заявці не зазначена.

За словами Мнацаканова, відповідно до поданої заявки, збір представників КПУ 9 березня призначений традиційно біля станції метро "Арсенальна", після чого колона пройде вулицею Грушевського, через Європейську площу, потім - Хрещатиком до парку Шевченка, де біля пам'ятника Тарасові Шевченку відбудеться мітинг опозиційних сил.

Він також повідомив, що до вівторка з Київської міськадміністрації не надходило будь-яких протестів з приводу заявленого маршруту.

Тим часом, як повідомив у вівторок з парламентської трибуни народний депутат, член фракції Блоку Юлії Тимошенко Олександр Турчинов, мітинг опозиції 9 березня у Києві відбудеться о 13.00 біля пам'ятника Тарасові Шевченку.

О 12.00 колони учасників акції, що представляють різні опозиційні сили, зустрінуться на Європейській площі, після чого Хрещатиком підуть у бік парку Шевченка.

Об 11.00 почнеться формування колон. Представники СПУ зберуться на Майдані Незалежності, КПУ - біля станції метро "Арсенальна", члени Блоку Тимошенко - на Софійській площі.

Як повідомлялося раніше, Київський апеляційний суд у січні скасував рішення Шевченківського місцевого суду столиці про встановлення обмежень на проведення акції "Повстань, Україно!" на території Києва, що було винесено напередодні вересневих акцій опозиції.

Таке рішення апеляційний суд Києва затвердив, розглянувши апеляційні скарги партії "Всеукраїнське об'єднання "Батьківщина", Соціалістичної і Комуністичної партій України на рішення Шевченківського суду.

12 вересня минулого року Шевченківський місцевий суд Києва заборонив проведення акцій, запланованих українською опозицією на 16 вересня, у центрі столиці. Суд задовольнив заяву Київської міськадміністрації з проханням заборонити КПУ, СПУ, БЮТ, КПУ (оновленій) проведення масових зборів, походів, демонстрацій у рамках акції "Повстань, Україно!" у Києві.

Інтерфакс-Україна

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...