Депутати хочуть, щоб Янукович роз'яснив поведінку Кучми

Середа, 5 березня 2003, 10:08
Верховна Рада у середу підтримала запит члена фракції "Наша Україна" В'ячеслава Кириленка до прем'єр-міністра Віктора Януковича стосовно мети й обставин підписання заяви, оприлюдненої 23 лютого у Москві від імені України, Росії, Білорусії і Казахстану.

За запит проголосували 133 народних депутати, проти - 1 з 420 депутатів, що зареєструвалися в залі.

23 лютого у Москві президенти України, Росії, Білорусі і Казахстану домовилися до вересня нинішнього року підготувати угоду про формування єдиного економічного простору, узгоджену економічну політику з низки напрямків, гармонізацію відповідного законодавства і створення єдиної регулюючої міждержавної незалежної комісії з торгівлі і тарифів. Як відзначено у заяві президентів, кінцевою метою цієї роботи є створення Організації регіональної інтеграції.

Депутати підтримали запит члена фракції "Наша Україна" Миколи Томенка до Януковича щодо незаконного припинення державного фінансування єдиної україномовної газети в Криму "Кримська світлиця".

За запит проголосували 167 народних депутатів з 420, що зареєструвалися в залі.

Верховна Рада підтримала запит члена фракції "Наша Україна" Петра Сабашука до генерального прокурора про проведення розслідування за фактом раптової смерті міського голови Запоріжжя Олександра Поляка.

За запит проголосували 148 народних депутатів, проти - 2 з 421, що зареєструвалися в залі.

Поляк раптово помер у ніч на 22 лютого на 55-му році життя. За результатами медичної експертизи медики встановили в нього ішемічну хворобу серця у поєднанні з гіпертонічною хворобою, гостру коронарну недостатність.

У понеділок був вчинений замах на в.о. мера Запоріжжя Володимира Грищенка.

Інтерфакс-Україна

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...