ЮЩЕНКО НАЗИВАЄ СПРАВЖНЮ МЕТУ ПОШИРЕННЯ ЛИСТІВОК

Середа, 5 березня 2003, 12:51
Віктор Ющенко вважає, що поширення фальшивих звернень від його імені проводилось з метою, щоб позбавити його одного з інструментів політичної пропаганди.

Дана акція - це "дискредитація одного зі способів спілкування з виборцями", сказав Ющенко на прес-конференції у Києві. Він навів слова представника Держкомзв'язку, що "надалі через "Укрпошту" політичні матеріали не поширюватимуться".

"Так опозиційні сили позбавлені ключового каналу спілкування", - додав Ющенко.

Лідер "Нашої України" також виступив проти ідеї генпрокурора Піскуна внести зміни до Кримінального кодексу і встановити відповідальність за наклеп. Ющенко назвав це "дисидентською статтею зразка 1937 року".

На думку політика, є достатньо інформації, щоб установити, хто замовив поширення дискредитуючих його листів.

"Ми володіємо інформацією, хто є замовником, до якої високої адреси веде дорога. Знаємо імена людей, які з боку влади координували [дану акцію]".

Ющенко також закликав населення повідомляти подробиці з цього питання за анонімним телефоном у штабі "Нашої України": (044) 451-51-38.

За словами лідера блоку, він пропонуватиме парламенту ще раз заслухати силовиків "по суті" розкриття замовників через 30-40 днів.

"Українська правда"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News