Ющенко не примушує Жира приховувати техніку Мельниченка

Середа, 5 березня 2003, 13:09
Лідер "Нашої України" Віктор Ющенко заявляє, що не впливає на позицію екс-глави слідчої комісії у справі Гонгадзе Олександра Жира відносно того, як розпоряджатися диктофоном і записами Мельниченка.

"Не було з паном Жиром жодної розмови на предмет того, чим він володіє і як це слід використовувати", - сказав Ющенко на прес-конференції, відповідаючи на питання журналістів.

Олександр Жир є членом партії "Реформи й порядок", яка входить до блоку "Наша Україна". Ющенко особисто їздив агітувати за Жира напередодні довиборів до парламенті влітку 2002.

Як відомо, Жир неодноразово відмовлявся передати диктофон і записи до нової слідчої комісії парламенту, очолюваної Григорієм Омельченком.

Коментуючи конфлікт між Жиром і Омельченком, Ющенко закликав порозумітися: "Я б менше тут робив політичних інтриг, бо від них виграє влада".

"Я абсолютно переконаний, що якщо є матеріали, які можуть допомогти слідству проявити якісь нові обставини [у справі Гонгадзе], вони в публічному форматі повинні бути передані органам, які займаються слідством", - сказав Ющенко.

"Українська правда"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...