Борис Тарасюк став членом Руху і обіцяє "відновити рухівську єдність"

Четвер, 6 березня 2003, 16:42
Члени політради НРУ одноголосно проголосували за вступ Бориса Тарасюка до Народного Руху.

Як повідомляє прес-служба НРУ, у своєму виступі Борис Тарасюк наголосив, що він "робитиме все для того, щоб його досвід та знання слугували зміцненню позицій Народного Руху України, його впливу на політичне життя держави.

"Я йду в Народний Рух не за посадами, а задля реалізацї свого громадського обов’язку - сприяти зміцненню легендарної політичної сили, що привела український народ до відновлення своєї державності і незалежності і покликала кожного свідомого громадянина зробити свій внесок у повернення до демократії, побудову процвітаючої держави європейського зразка", сказав політик.

За його словами, в ПРП "з розумінням поставилися до мого кроку".

"Ми мусимо зібратися в цій партії, з тим, щоб в ній сконцентрувати національний інтелект, модернізувати й висунути програму національного розвитку... Я хочу, щоб Рух розвивав свій потенціал. Сподіваюся, що мій прихід до Руху матиме продовження та допоможе певною мірою акцентувати увагу суспільства на рухівській програмі".

Тарасюк також додав, що "настав час відновити рухівську єдність" та "працювати задля об'єднання всіх патріотично-демократичних сил у політичному блоці Віктора Ющенка "Наша Україна".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News