Омельченко слідкуватиме, як опозиція буде пересуватися містом

П'ятниця, 7 березня 2003, 12:06
Київський міський голова Олександр Омельченко сподівається, що політичні акції, заплановані на 9 березня, у столиці України пройдуть спокійно. Про це він сказав у п'ятницю під час апаратної наради у Київській міській держадміністрації.

Омельченко повідомив, що до міськдержадміністрації надійшли заявки на участь у політичних заходах від Комуністичної партії України, партії "Батьківщина", Соціалістичної партії України та блоку "Наша Україна".

Згідно із заявками, сказав Омельченко, планується, що до пам'ятника Тарасу Шевченку комуністи вирушать з Арсенальної площі, соціалісти - з Майдану Незалежності, члени "Батьківщини" - від Софіївської площі, представники "Нашої України" - з Михайлівської площі.

Згідно з планом, після покладання квітів біля пам'ятника Кобзарю відбудеться мітинг, який вестиме голова Національної спілки письменників України Володимир Яворівський.

За даними "Нашої України", згідно з жеребкуванням, лідери політичних сил виступатимуть в такому порядку: Юлія Тимошенко, Віктор Ющенко, Олександр Мороз і Петро Симоненко. Очікується, що на мітингу буде лише чотири політичних виступи.

UNIAN

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування