Байкам Піховшека і Джангірова ніхто не вірить

П'ятниця, 7 березня 2003, 14:34
Новинам телеканалів "1+1" і "Інтер", які контролюються СДПУ(о), довіряє найменша кількість телеглядачів. Про це свідчать результати останнього соцопитування телеглядачів, проведеного на замовлення Інституту політики.

Кількість телеглядачів, які дивляться програми новин на телеканалі "Інтер", складає – 67%, на "1+1" – 71%, від загальної кількості опитаних.

Найбільша кількість глядачів, які не довіряють програмам новин, спостерігається на найрейтинговіших телеканалах. Так, на телеканалі "Інтер" різниця між тими хто дивиться телеканал і тими, хто довіряє складає - 25% на "1+1" – 22%.

Найнижчий рейтинг довіри у Першого Національного телеканалу. УТ-1 має найменшу кількість глядачів, які дивляться на ньому програми новин – 21% і найменшу кількість тих, хто їм довіряє – 8%.

Найбільша довіра до теленовин серед глядачів каналу СТБ, лише 3% з усіх опитаних сумнівається у їхній правдивості, повідомляє "Українське демократичне коло".

Серед ведучих теленовин лідером рейтингу довіри є Алла Мазур (Студія "1+1") — їй довіряють 62% опитаних. }. Її рейтинг значно перевищує довіру до ТСН (49%).

В антирейтингу теж лідирують журналісти Студії "1+1" В'ячеслав Піховшек - 16% ("Епіцентр"), та Дмитро Джангіров - 9% ("Проте"), а також ведучі УТ-1 Людмила Томанек - (9%) та Олександр Сухачов - (8%).

Опитування проводилось "Українським демократичним колом" 18 – 25 лютого 2003 року на замовлення Інституту політики. Вибіркова репрезентує доросле населення України й охоплює усі регіони країни. Методом анкетування за місцем проживання опитано 1000 респондентів віком 18 років і старших.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування