Кучмі зробили щеплення від атипової пневмонії?

Вівторок, 1 квітня 2003, 14:54
Президент України Леонід Кучма прибув з триденним візитом до спеціального адміністративного району Сянган (Гонконг) у складі Китаю. Як повідомляє управління прес-служби адміністрації України, метою візиту є визначення основних пріоритетів двосторонніх відносин, насамперед у сфері економіки і торгівлі, і засобів їх реалізації.

У ході візиту будуть обговорюватися, зокрема, розвиток двосторонніх відносин на міжрегіональному рівні, інвестиційна співпраця, налагодження міжбанківської співпраці і здійснення регулярного інформаційного обміну між Україною і Сянганом, забезпечення дієвого правового поля для налагодження прямих контактів між представниками ділових кіл і реалізації на взаємовигідних принципах масштабних спільних проектів.

У програмі візиту - офіційні переговори Кучми з главою адміністрації спеціального адміністративного району Сянган Чи-хва Тунгом (Chee-hwa Tung). Президент також збирається відвідати гонконгівську біржу і зустрітися з її головою Чарльзом Лі (Charles Li).

Кучма також візьме участь у першому в історії україно-сянганських відносин бізнес-форумі.

А тим часом за останніми даними Всесвітньої організації охорони здоров'я, у Сянгані захворіли 530 і померли 13 чоловік від атипової пневмонії.

Усього на даний момент у всьому світі атиповою пневмонією захворіли 1662 людини, 58 з них померли. Згідно з поширеною у понеділок інформацією, найбільше число хворих і померлих припадає на Китай - відповідно 1 336 і 47.

91 випадок захворювання зареєстрований у Сингапурі (померли 2), 58 - у В'єтнамі (померли 4), 59 - у США, де не відмічено смертних випадків. 44 особи захворіли у Канаді, з них 4 померли.

В Європі випадків захворювання значно менше. 5 чоловік захворіли у Німеччині, по 3 - у Швейцарії і Румунії, по 2 в Італії і Ірландії, 1 у Франції.

Інтерфакс-Україна

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування