Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Джангіров та Корчинський залишилися без роботи

Середа, 2 квітня 2003, 12:51
Програма "Проте", яка впродовж трьох місяців виходила на телеканалі "Студія 1+1", знімається з ефіру.

Як повідомляє прес-служба каналу, "Проте" була "спробою" "коментування актуальних суспільно-політичних подій". "На жаль, ця спроба виявилася невдалою, оскільки рівень програми не відповідає творчим та професійним вимогам телеканалу", - йдеться у повідомленні прес-служби.

У заяві також зазначено, що "оскільки між телеканалом "1+1" та виробником програми "Проте", компанією "УРА", існують договірні стосунки, впродовж найближчого часу має бути узгоджене рішення, коли ця угода припинить свою дію. Від цього залежить і термін припинення виходу цієї програми на каналі "1+1".

Президент "Студії 1+1" Олександр Роднянський подякував "УРА" за співпрацю. "Але ми звикли до високого рівня телевізійної продукції на нашому каналі. На жаль, програма "Проте" не відповідає цим стандартам. Немає сумнівів у тому, що співробітники нашого каналу, відомі талановиті журналісти Дмитро Корчинський та Дмитро Джангіров, матимуть можливість і надалі реалізовувати свої творчі ідеї на каналі "1+1", цитує Роднянського прес-служба каналу.

У коментарі УП один з ведучих "Проте" Дмитро Джангіров сказав, що має погодитися з формулюванням причин закриття програми, які були висловлені керівництвом телеканалу. "Якщо Роднянський вважає, що так краще, я згоден", - сказав журналіст і додав, що "вітає" "все, що робиться на користь каналу".

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування