За бюджет проголосували з порушеннями. Але сам бюджет не підробляли

Середа, 2 квітня 2003, 17:51
Регламентний комітет Верховної Ради не зафіксував факту фальсифікації державного бюджету на 2003 рік, повідомив у середу після закінчення засідання комітету з цього питання заступник його голови В'ячеслав Коваль.

Зі слів Коваля, члени комітету розглянули всі матеріали, які були передані з питання можливої фальсифікації бюджету-2003, відбулося "щире і грунтовне" обговорення.

Учасники засідання запропонували проект рішення, який на сьогоднішньому засіданні був прийнятий за основу, буде доопрацьований у відповідному підкомітеті й остаточно прийнятий на наступному тижні. У той же час представники комітету зафіксували порушення процедури прийняття бюджету-2003, повідомив Коваль.

Він не виключив, що одному з пунктів документа, який прийме регламентний комітет з питання про фальсифікацію держбюджету, буде визнання порушень процедури прийняття головного фінансового документа року.

З його слів, у проекті рішення регламентного комітету, можливо, буде запропоновано внести зміни до бюджету на 2003 рік, а також звернути увагу керівників апарату Верховної Ради на ситуацію, що склалася з прийняттям цього документа, і на документи, які готуються безпосередньо співробітниками парламентського апарату.

Інтерфакс-Україна

Читайте також:

Симоненко викрив депутатів, які хотіли вкрасти 310 млн. грн. СДПУ(О) натякає на Порошенка

"Наша Україна" хоче знати, кого обдурив Порошенко

Порошенко грошей з бюджету не брав. Натякає на есдеків

Кучма відмовляється вірити у мораль депутатів Литвина

ПОРОШЕНКО ВИЗНАВ СВОЮ ПРОВИНУ і проситься у відставку

Ющенко вимагає від есдеків вибачень за образу Порошенка

Віктор Володимирович вимагає від Віктора Андрійовича вибачитися перед Нестором Івановичем

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування