ЗНОВУ ПСЕВДОЛИСТІВКИ ВІД ПСЕВДО-ЮЩЕНКА

Середа, 2 квітня 2003, 19:44
Черговий "лист до виборців" нібито від імені Віктора Ющенка, на цей раз із зверненням до селян, у середу розповсюджено на Кіровоградщині, повідомляє прес-служба партії "Реформи і порядок".

"Зокрема, у містах Світловодську та Олександрівці прихильниками "Нашої України" вилучено сотні листівок. Фальшивки були розкидані в під’їздах житлових будинків, розклеєні на стовпах та дошках оголошень", йдеться у повідомленні прес-служби.

ПРП повідомляє, що знайдені листівки передав у центральний офіс "Нашої України" керівник Кіровоградського регіонального штабу блоку Андрій Ніцой. Він повідомив також, що вже направлено звернення до Служби безпеки та прокуратури Кіровоградської області з проханням вжити невідкладних заходів щодо пошуку та затримання розповсюджувачів фальшивки, встановлення осіб, причетних до організації цієї провокації, та притягнення їх до відповідальності.

Згідно з повідомленням, десятки активістів "Нашої України" зараз задіяні в пошуку фальшивок в інших містах і районах області. Вони намагаються власними зусиллями віднайти організаторів та виконавців чергової провокації з листівками.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування