Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тепер Кучма буде ламати голову, що робити з Бондарем

Четвер, 3 квітня 2003, 12:14
Верховна Рада, президент і прем'єр-міністр України повинні разом вирішити подальшу долю керівництва Фонду державного майна, вважає голова ФДМ Олександр Бондар.

Таку думку Бондар висловив в інтерв'ю журналістам у четвер після того, як Верховна Рада не підтримала рішення про відсторонення його з посади глави ФДМ.

Відповідаючи на питання журналістів про те, чи може він сам забрати свою заяву про звільнення, Бондар підкреслив, що його заява не має ніякого значення, оскільки є відповідна постанова Кабінету Міністрів про недоцільність його перебування на посаді голови ФДМ.

На підставі цієї постанови президент України Леонід Кучма направив подання до Верховної Ради на звільнення Бондаря з посади глави Фонду і призначення на цю посаду Михайла Чечетова. "При чому тут моя заява - я заяву відкличу, постанова-то залишиться", - відзначив він.

Бондар також додав, що залишиться на посаді глави Фонду держмайна поки не завершиться процедура його звільнення. З його слів, у роботі Фонду спільно з урядом існують проблеми, і ці проблеми залишаються.

У той же час він підкреслив, що збирається ухвалити остаточне рішення тільки після розмови з президентом Кучмою. "Я жодного кроку і по заяві, і по посаді без дозволу президента не роблю. Якщо він мені скаже працювати у Фонді, я буду працювати", - підкреслив Бондар, додавши, що його відносини з кандидатом на посаду голови ФДМ Чечетовим були і залишаються нормальними.

У свою чергу Чечетов підкреслив, що Верховна Рада - незалежна гілка влади, і вона може ухвалювати рішення самостійно. Він також додав, що з глибокою повагою і розумінням ставиться до рішень парламенту, зазначивши, що це його право. "Якщо доля складеться так, що Бондар залишиться, ми були друзями і залишаємося, будемо працювати далі", - додав він.

Інтерфакс-Україна

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування