"КОНТИНЕНТ" ПОВЕРНУВСЯ В ЕФІР

П'ятниця, 4 квітня 2003, 19:26
З 10.40 до 17.30 у четвер було відсутнє енергопостачання будівлі, де розташовані Державний університет технології і дизайну (колишня Академія легкої промисловості), радіостанція "Континент" і ряд інших структур - орендарів університету.

Як повідомив агентству "Інтерфакс-Україна" директор "Континенту" Сергій Шолох, радіо мовчало "шість годин сорок хвилин". Мовлення поновилося о пів на шосту вечора. В ефір не вийшли п'ять випусків новин радіостанції Бі-Бі-Сі, які ретранслює "Континент". Поки не працює Інтернет, повідомив Шолох.

Як повідомлялося, у п'ятницю вранці Державна інспекція з енергонагляду за режимами споживання електро- і теплоенергії знеструмила будівлі, в яких розташовуються Університет технології і дизайну та радіостанція "Континент". У Держенергонагляді повідомили, що відключення було проведене через несплату університетом боргів акціонерної компанії "Київенерго".

Шолох розповів агентству, що за його інформацією, університет заборгував "Київенерго" 25 тис. грн., однак заявляє, що вже заплатив цю суму. У той же час, зі слів директора радіо, "Київенерго" проплату не підтверджує.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування