Янукович намагався переконати більшість підтримати його програму

Субота, 5 квітня 2003, 15:43
На зустрічі прем'єра Віктора Януковича з представниками парламентської більшості, яка відбулася у п'ятницю, йшлося про підтримку депутатами програми уряду.

Про це у вечірньому ефірі радіо "Свобода" повідомив лідер депутатської групи "Демократичні ініціативи" Степан Гавриш. Він також додав, що "парламентська більшість, яка створила цей коаліційний уряд, має відповідати і за політичний вибір уряду при створенні певної програми уряду на наступний період часу".

Гавриш також зазначив, що на зустрічі Януковича з більшістю мала місце дискусія. "Багато критикувалася позиція уряду стосовно того, що депутати дізнаються про вступність законопроектів в сесійній залі. Відсутні інструменти попередніх погоджень. Є багато альтернативних законопроектів народних депутатів, які кращі ніж урядові, тощо", повідомив депутат.

Окрім програми уряду розмова стосувалася візиту Януковича до Лондона, який відбувся 2-3 квітня. За словами Гавриша, "прем’єр привіз нам добрі звістки: буде відновлено фінансування добудови 2-х блоків, виділені кошти на закриття Чорнобильської атомної станції, на побудову об’єкту укриття". "Україна зможе перейти до нової кредитної підтримки Євросоюзу", - повідомив Гавриш.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News