Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

ТИМОШЕНКО СТАВИТЬ УМОВУ ЮЩЕНКУ: або домовляємося, або я балотуюся

П'ятниця, 30 травня 2003, 23:05
Юлія Тимошенко заявляє, що у випадку зриву домовленості опозиції щодо президентських виборів вона не виключає свого висунення на посаду глави держави.

Про це Тимошенко заявила в інтерв'ю газеті "Дзеркало тижня".

"У тому разі, якщо переговори між опозиційними силами таки не відбудуться, наша команда буде змушена розглядати питання про участь у виборчій кампанії-2004", - сказала Тимошенко.

"Давно назріла необхідність – про це всі вже втомилися говорити – провести консультації на рівні лідерів різних опозиційних сил. Давно назріла необхідність досягти елементарного порозуміння і домовитися про елементарну взаємодію", - сказала Тимошенко.

За її словами, "на превеликий мій жаль", у Німеччині, де минулого тижня перебували Ющенко, Тимошенко і Мороз, "така розмова не відбулася".

"Я не стомлююся запитувати Віктора Андрійовича, коли ми приступимо до повноцінних переговорів. Ми максимально готові до консолідації опозиційних сил, максимально готові до висування єдиного кандидата", - сказала лідер БЮТ.

Коментуючи слова керівника своєї громадської приймальні у Львові, що Тимошенко, поза сумнівом, балотуватиметься, лідер БЮТ сказала: "Ні для кого не секрет: члени політичних команд живуть обгрунтованою надією, що саме їхній лідер прийде до влади, і я нічого порочного в цьому не бачу".

Вона сказала, що слова керівника громадської приймальні у Львові не були "провокацією", але це була його власна ініціатива.

На питання, чи збирається вона покарати його "за надмірну ініціативність", Тимошенко сказала: "Ну що ви, хіба можна карати людину за щиру віру у свого лідера?"

"Українська правда" в Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування