Наступного тижня третину України лихоманитиме від ініціатив Кучми

Неділя, 4 травня 2003, 17:04
Наступного тижня в Україні відбудеться масове обговорення ініціатив Кучми. Про це свідчить черговий "білий" темник, розісланий у неділю Головним управлінням інформаційної політики АП.

З 5 по 11 травня в 5 областях України проходитиме масове обговорення проекту Закону України "Про внесення змін до Конституції України" у трудових колективах, на сходах селян, зборах за місцем проживання, в місцевих ЗМІ. Обговорення відбудеться у Івано-Франківській, Чернігівській, Черкаській, Харківській та Одеській областях.

Також роз’яснення Указу Президента України "Про винесення на всенародне обговорення проекту Закону України "Про внесення змін до Конституції України" планується під час відвідання з робочою поїздкою головою Державного комітету телебачення і радіомовлення України Іваном Чижем Дніпропетровської області; сесії Волинської обласної ради; "круглого столу" з представниками міських осередків політичних партій, громадських організацій у Дебальцеве за участю заступника голови Донецької ОДА Третяка; науково-практичних конференцій у Донецьку та Чернігові; обласного громадського форуму в Харкові за участю голови Харківської ОДА Кушнарьова.

Загалом обговорення ініціатив президента охопить 8 областей, тобто третину країни.

УП

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування