Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

"Союзу чотирьох" настане кінець?

Неділя, 4 травня 2003, 21:25
Леонід Кучма на зустрічі з журналістами у Ялті у неділю знову наголосив на зацікавленості України у поглибленні економічних зв`язків з Росією та створенні спільного з нею, а також з Білоруссю та Казахстаном, економічного простору.

За словами пана Кучми, "альтернативи поглибленню відносин з нашим стратегічним партнером - не може бути".

В той сам час російський президент Володимир Путін висловився на користь того, щоби країни СНД працювати над створенням спільного економічного простору з Європейським союзом.

На зустрічі з журналістами у Ялті президент Путін додав, що питанню створення спільного економічного простору з, як він висловився, Великою Європою буде значною мірою присвячено саміт Росія-ЄС, що має відбутися наприкінці травня в Санкт-Петербурзі.

Перед початком нинішньої зустрічі президентів Кучми та Путіна в Криму, оглядачі звертали увагу на те, що Україна дещо уповільнила своє просування в напрямку так званого "союзу чотирьох" - себто створення єдиного економічного простору разом з Росією, Казахстаном та Білоруссю.

Водночас, на думку оглядачів, посилився російський тиск на Україну з метою узгодження кроків до членства у Світовій організації торгівлі.

Українська служба BBC


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування