У парламент рвуться "УкрСиббанк", Вітренко і Кужель

Понеділок, 5 травня 2003, 15:16
На довиборах у парламент у 206-му окрузі (Чернігівська область) будуть балотуватися кандидати-однофамільці.

Як повідомили агентству "Інтерфакс-Україна" в окружній виборчій комісії №206, вже зареєстровано 11 кандидатів, подали заяви про намір балотуватися на виборах 45 чоловік.

Серед зареєстрованих - директор "УкрСиббанку" Олександр Ярославський, який у березні 2002 року балотувався під №13 по списку Партії зелених, і директор приватного підприємства "Фалкон" Юрій Ярославцев з Полтави.

У числі кандидатів також директор комерційного підприємства "Крафпром" з Донецької області, безпартійний Віктор Приходько і старший охоронець підприємства "Радар" із Запоріжжя, безпартійний Сергій Приходько. При цьому у комісію також подали заяви про висунення ще дві людини з прізвищем Приходько, в тому числі Володимир Приходько, який також балотувався у цьому округу на виборах у березні 2002 року за підтримки блоку "Наша Україна і посів друге місце.

Крім того, зареєстровані кандидатами голова Прогресивної соціалістичної партії України Наталія Вітренко, заступник начальника юридичного департаменту НАК "Нафтогаз України" Микола Яхимець, виконавчий директор Асоціації ринків Чернігівської області Артем Стах.

Також подала заяву екс-голова Державного комітету України з питань регуляторної політики і підприємництва Олександра Кужель, яка була звільнена з цієї посади 26 квітня.

Проміжні вибори народного депутата у 206-му окрузі відбудуться 8 червня. Вибори призначені після дострокового припинення Валентина Мельничука, який став губернатором Чернігівської області.

Висунення кандидатів завершилося 28 квітня, останній термін реєстрації - 13 травня.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування