Янукович нагороджує Волкова, а Кучма – зрадника Ющенка

Вівторок, 6 травня 2003, 14:15
Уряд України нагородив народного депутата Олександра Волкова почесною грамотою Кабінету міністрів. Це визначено постановою уряду від 30 квітня № 654, вміщеною на сайті Верховної Ради.

В постанові зазначено, що Волкова нагороджено "за значний особистий внесок у розвиток державного будівництва, активну законотворчу та громадську діяльність".

Волкова ногороджено почесною грамотою із "врученням пам'ятного знака".

Також на сайті парламенту повідомляється, що 24 квітня радником прем'єр-міністра Віктора Януковича призначений Іван Білас, відомий як "гетьман Українського козацтва".

Білас і Волков балотувалися на минулих парламентських виборах від блоку Демократичний союз-ДемПУ. Волков переміг у окрузі на Чернігівщині, Білас був у списку цього об'єднання, яке не подолало 4-процентний бар'єр.

У парламенті минулого скликання Білас входив до фракції тодішнього Українського народного Руху.

***

Також 24 квітня президента Леонід Кучма нагородив орденом "За заслуги" II ступеня Олександра Стояна – народного депутата, який обрався за списком "Нашої України", але, щоб залишитися головою Федерації профспілок, вийшов із фракції Ющенка.

В указі президента повідомляється, що Стояна нагороджено "за значний особистий внесок у розвиток державного будівництва, активну законотворчу та громадську діяльність". Таке ж саме формулювання у постанові про нагородження Волкова.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...