Ющенко відправляється до концтабору, а потім – через океан

Середа, 7 травня 2003, 15:02
З 11 по 17 травня лідер "Нашої України" Віктор Ющенко відвідає Канаду на запрошення Eastwest Institute.

В рамках візиту Ющенко побуває в Торонто, Оттаві, Монреалі, де зустрінеться з міністром закордонних справ Канади Біллом Грехемом, представниками політичних та бізнесових кіл, журналістами, а також представниками української діаспори в Канаді.

Лідер "Нашої України" також збирається виступити у "Емпір Клаб" з лекцією на тему "Україна: переломний момент на шляху до демократії", а в університеті Оттави прочитати доповідь "Зовнішня політика України".

"Головною метою візиту Ющенка в Канаду є ознайомлення представників політичної та ділової еліти цієї держави з позицією блоку "Наша Україна" щодо проблем політичного, соціального та економічного життя держави", - зазначає прес-служба блоку.

Перед поїздкою до Канади, 8 травня, Ющенко вшанує пам’ять жертв нацизму у колишньому нацистському концтаборі, а нині - польському музеї-меморіалі "Освенцим".

У роки Другої світової війни його батько – Андрій Ющенко, – який у 1941 році служив у прикордонних військах неподалік від Мінська, у перші дні війни отримав поранення і потрапив у "Освенцим".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...