Донецькі "взяли" "Укртелеком"

Понеділок, 2 червня 2003, 10:14
Перший помічник президента України Сергій Льовочкін призначений головою наглядової ради ВАТ "Укртелеком", його першим заступником став радник прем'єр-міністра Леонід Нетудихата.

Це закріплено постановою Кабінету Міністрів від 30 травня. Нетудихата з листопада 1997 до липня 2000 року займав посаду голови правління і генерального директора ВАТ "Укртелеком", пізніше був віце-президентом донецького оператора зв'язку "Цифровий стільниковий зв'язок України" (послуги мобільного зв'язку під торгової маркою DCC).

Відповідно до постанови, склад наглядової ради повністю змінився. Зокрема, до його складу ввійшли член Держкомісії з цінних паперів і фондового ринку (ГКЦБФР) України Микола Волков, начальник управління радіотехнологій і використання радіочастот Держкомзв'язку й інформатизації Сергій Глотов, директор із загальних питань "Укртелекому" Олександр Грішин, заступник голови Фонду держмайна Світлана Ледомська, начальник центру "Укрчастотнагляд" Володимир Олійник.

Раніше наглядову раду ВАТ "Укртелеком" очолював народний депутат Станіслав Довгий, який до обрання у парламент очолював також Держкомітет зв'язку й інформатизації України.

Першим заступником голови наглядової ради раніше був Євген Григоренко. У кінці квітня він був призначений на посаду першого заступника керівника Фонду держмайна, раніше працював першим заступником керівника Головного управління з питань економічної політики адміністрації президента України.

ВАТ "Укртелеком" - монополіст на ринку послуг зв'язку України.

Інтерфакс-Україна

"Українська правда" в Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування