Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

На зустріч з Кучмою більшовики прийдуть неконсолідовані

Вівторок, 3 червня 2003, 12:08
Зустріч президента Леоніда Кучми з лідерами усіх фракцій парламенту щодо політичної реформи запланована на середу.

Про це повідомили в інтерв'ю журналістам лідер фракції СДПУ(О) Леонід Кравчук. Водночас, за його словами, ще немає підтвердження щодо часу цієї зустрічі, але "готується вона на середу".

Кравчук також повідомив, що на зустрічі з президентом більшість не представлятиме узгоджені пропозиції змін до Конституції. За його словами, це питання не обговорювалося на засіданнях координаційної ради більшості, і тому кожна фракція висловлюватиме президенту свою позицію.

Водночас він додав, що СДПУ(О) подала свої пропозиції до тимчасової комісії парламенту щодо розробки проекту змін до Конституції. Але Кравчук наголосив, що проект комісії не можна вважати проектом від імені всього парламенту.

Як повідомив співголова цієї комісії Олександр Мороз, на засіданні у вівторок має відбутися узгодження проекту змін до Конституції.

Мороз з недовірою поставився до слів Юлії Тимошенко про передчасність змін до Конституції, висловлених нею в інтерв'ю "Дзеркалу тижня". "Ми керуємося меморандумом про спільні дії у цьому питанні, підписаним "четвіркою". Можливо, у цьому інтерв'ю була якась неточність або Юлія Володимирівна щось інше мала на увазі", - сказав лідер соціалістів.

УП

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування