Кучма знайшов Яцубі ще одну посаду

Вівторок, 3 червня 2003, 12:14
Президент України Леонід Кучма своїм указом звільнив з посади державного секретаря Кабінету міністрів Володимира Яцубу у зв'язку з ліквідацією посади.

Іншим указом Кучма призначив Яцубу міністром Кабінету Міністрів, повідомляє прес-секретар президента Олена Громницька.

55-річний Яцуба працював держсекретарем Кабінету Міністрів з 30 травня 2001 року. Раніше, з грудня 1998 року займав посаду першого заступника міністра Кабінету Міністрів, першого заступника урядового секретаря.

З серпня 1994 року працював в адміністрації президента України - керівником управління з питань територій, з березня 1995 року - першим заступником голови адміністрації президента.

Як повідомлялося, президент України Леонід Кучма минулого тижня підписав указ, яким скасовується інститут держсекретарів і їх заступників у міністерствах (таких посад близько 100) і повертаються посади заступників міністрів.

У березні 2002 року Конституційний суд України почав розглядати справу щодо подання 70 народних депутатів, які оскаржили конституційність положень указу президента від 29 травня 2001 року, яким вводилися посади державного секретаря Кабінету Міністрів України і держсекретарів міністерств, їх перших заступників і заступників.

У понеділок постановою уряду Яцуба був призначений головою наглядової ради ДАК "Українські поліметали".

Інтерфакс-Україна

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування