МЗС вимагає від Росії пояснень затримки Литвина у Хабаровську

Вівторок, 3 червня 2003, 13:31
Міністерство іноземних справ України направило офіційну ноту МЗС Російської Федерації з проханням роз'яснити причини затримки в аеропорту Хабаровська літака парламентської делегації України на чолі зі спікером Володимиром Литвином.

Як повідомив на брифінгу у вівторок керівник прес-служби українського МЗС Маркіян Лубківський, така нота була направлена 31 травня.

У документі також "виражається здивування ставленням російської сторони до парламентської делегації України", - повідомив Лубківський.

МЗС України почав вимагати відповідних роз'яснень від російської сторони ще коли літак знаходився у Хабаровську", - відзначив Лубківський, повідомивши, що у зв'язку з цим відбулася телефонна розмова голови МЗС Зленка з його російським колегою.

Як повідомлялося, повертаючись з Японії в Україну, українська делегація на чолі зі спікером Володимиром Литвином на 15 годин затрималася у Хабаровську, куди літак сів на дозаправку, через проблеми з паливом. Російська влада збирається провести розслідування за цим фактом.

Інтерфакс-Україна

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування