На вотчині Ющенка губернатором буде людина Януковича?

Середа, 4 червня 2003, 22:41
Главою Львівської обласної держадміністрації може стати представник Партії регіонів, заявив народний депутат Володимир Стретович ("Наша Україна") на прес-конференції в середу у Львові.

"Я зовсім не здивуюся, якщо наступним главою Львівської обладміністрації стане представник Партії регіонів і колишній перший секретар Дрогобицького горкому КПРС Олексій Радзієвський, а на чолі міліції поставлять людину, близьку до СДПУ(О)", - заявив Стретович, коментуючи звільнення глави обладміністрації Мирона Янківа.

З його слів, відставка Янківа, прокурора області і начальника міліції області вигідна тим силам, які контролюють контрабанду в регіоні.

"Ми попрацювали на Львівщині кілька днів і пересвідчилися, що між керівництвом обласної влади і силових структур співпраця проти злочинних кланів, які займаються контрабандою" - підкреслив Стретович.

Відразу після прибуття до Києву представники комітету відправляться до міністра внутрішніх справ і генпрокурора, щоб переконати їх знов зустрітися з президентом і відрадити його відправляти у відставку начальника УВС у Львівській області і прокурора, повідомив Стретович.

Інтерфакс-Україна

Читайте також:

КУЧМА ЗНЯВ ЛЬВІВСЬКОГО ГУБЕРНАТОРА через безчинства підлеглих

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...