Звільненого губернатора Львівщини забрали в лікарню

Четвер, 5 червня 2003, 17:20
Мирон Янків, звільнений указом президента України з посади голови Львівської обладміністрації, госпіталізований в одну з лікарень Львова в передінфарктному стані.

Як повідомило у четвер агентству "Інтерфакс-Україна" джерело в обласній адміністрації, стан Янківа медики оцінюють як середньої тяжкості.

Як повідомлялося, своїм указом президент України Леонід Кучма звільнив Мирона Янківа з посади глави Львівської обладміністрації, а також доручив міністрові внутрішніх справ Юрієві Смірнову звільнити з займаної посади начальника управління внутрішніх справ Львівської області Василя Рябошапку, а генпрокурору Святославу Піскуну - "визначитися щодо перебування на посаді прокурора Львівської області" Богдана Ринажевського.

У п'ятницю сесія Львівської обласної ради обговорить причини звільнення губернатора і регіональних силовиків. На сесію запрошені куратори області від Кабінету Міністрів, Верховної Ради й адміністрації президента, а також голова комісії з боротьби з корупцією й організованою злочинністю при президенті Ольга Колінько. До порядку денного внесене питання про висування кандидатури на посаду голови Львівської обладміністрації від обласної ради.

Інтерфакс-Україна

Читайте також:


Медведчуки взяли Львівщину

КУЧМА ЗНЯВ ЛЬВІВСЬКОГО ГУБЕРНАТОРА через безчинства підлеглих


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування