Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Янків піде в опозицію. Його місце займуть заступники і родичі Медведчука?

П'ятниця, 6 червня 2003, 11:59
Колишній голова Львівської обласної адміністрації Мирон Янків не виключає свого переходу в опозицію і розглядає можливість співпраці із "Нашою Україною".

Як повідомив "Львівській газеті" колишній керівник прес-служби Львівської адміністрації Тарас Батенко, подальша кар'єра Янківа може піти двома шляхами: опозиційна діяльність та повернення "у науку".

Окрім цього, за інформацією джерел "Львівської газети", наступного дня після відставки Янківа до адміністрації Кучми "запросили двох осіб: керівника Державної податкової адміністрації на Львівщині Сергія Медведчука та голову Львівського обласного осередку Партії регіонів Олексія Радзієвського".

"Ще двох претендентів знайшли безпосередньо "на місці" - заступника голови АП Олега Дьоміна та радника з політико-правових переконань у тій же АП, добре знаного на Львівщині Василя Базіва", - пише "Газета".

Раніше "у числі претендентів називали також нардепа Петра Димінського та заступника губернатора Степана Лукашика".

Як вважають джерела "Львівської газети", шанси Олексія Радзієвського та Василя Базіва "не надто високі". "Значно реальнішим, на думку оглядачів, є призначення тандему чиновників адміністрації Дьомін-Базів".

"Перший мав би стати головою ЛОДА, другий - першим заступником. За таких умов вся повнота влади була б сконцентрована у руках Василя Базіва, оскільки харків'янин Олег Дьомін для Львова є "чужим", варягом, не надто добре обізнаним як із ситуацією в області, так і з місцевими елітами", - пише газета.

Більшість же оглядачів переконані, що найвищі шанси посісти пост губернатора має Сергій Медведчук.

Читайте також:

Медведчуки взяли Львівщину

КУЧМА ЗНЯВ ЛЬВІВСЬКОГО ГУБЕРНАТОРА через безчинства підлеглих

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування