Кабмін боїться зізнатися, які номери у машини Януковича

П'ятниця, 6 червня 2003, 12:26
Кабінет Міністрів відмовляється довести до відома громадян список державних службовців, за якими закріплені автомобілі з номерами серії КМ.

Як зазначено у листі колишнього держсекретаря Кабміну Володимира Яцуби на ім'я голови партії "Яблуко" Михайла Бродського, "оприлюднювати списки посадових осіб, за якими закріплені автомобілі з метою безпеки вважаємо за недоцільне".

Яцуба також повідомив, що приватним власникам автомобілів номерні знаки серії КМ не надаються. Їх мають, за словами колишнього Держсекретаря Кабміну, виключно автомобілі автотранспортного підприємства Секретаріату Кабінету Міністрів, які обслуговують членів Уряду, працівників апарату, керівництво міністерств і державних комітетів.

На початку травня лідер "Яблука" Бродський направив Януковичу, Литвину і Медведчуку листи із пропозицією оприлюднити списки державних чиновників, що користуються службовим автотранспортом з номерами серій КМ, ВР та АП.

Ініціатива Бродського викликана негідною поведінкою на дорогах водіїв та власників машин з номерами ВР, КМ та АП, яка створює небезпеку для людей, що інколи має й фатальні наслідки, повідомляє прес-служба "Яблука".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування