Янукович – про подробиці призначення Сендеги

Понеділок, 9 червня 2003, 17:20
Прем'єр-міністр Віктор Янукович представив нового голову Львівської обладміністрації Олександра Сендегу.

У своєму виступі в понеділок у Львові перед активом області Янукович охарактеризував Сендегу як відому в регіоні людину. "Ви його в області знаєте краще. Він завжди працював добре ", - сказав прем'єр.

Глава уряду підкреслив, що кандидатуру Сендеги було ретельно вивчено, при цьому враховувалася думка "широкого кола" жителів Львівської області.

Прем'єр підкреслив, що в нього відбулася розмова з головою Львівської облради Михайлом Сендаком щодо кандидатури на посаду губернатора. Янукович зауважив, що облрада висувала на цю посаду свого заступника голови Тараса Федака, але рішення було ухвалено інше. Він також заявив, що новий губернатор працюватиме на благо області і суспільства, щоб вирішувати насущні проблеми регіону.

У своєму виступі новий голова обладміністрації підкреслив, що він розуміє усю відповідальність за стан регіону і його стабільність. Він закликав усі політичні сили об'єднатися і працювати на благо регіону.

Указом президента Леоніда Кучми на посаду глави Львівської обладміністрації був призначений 49-річній Сендега замість звільненого раніше Мирона Янківа.

Колишній губернатор був звільнений зі своєї посади 4 червня за підсумками вивчення координаційним комітетом з боротьби з корупцією й організованою злочинністю при президенті України на виїзді у Львівській області стану роботи правоохоронних і інших органів виконавчої влади з питань виконання вимог законодавства по боротьбі з корупцією й оргзлочинністю, яка визнана незадовільною.

Сендега працював з кінця травня 2002 року першим заступником голови Львівської обладміністрації.

Інтерфакс-Україна

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування