Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Члени СДПУ(О) хочуть, щоб Медведчук пішов на вибори

Вівторок, 1 липня 2003, 11:49
У керівництві соціал-демократичної партії (об'єднаної) не обговорювалося питання про участь голови партії Віктора Медведчука у президентських виборах, проте "розмов точиться дуже багато".

Про це повідомив в інтерв'ю "Львівській газеті" секретар Львівської обласної організації, нардеп Ігор Шурма. Він також нагадав, що "на з’їзді партії Медведчук сказав, що він виступатиме за те, аби на президентські вибори йшов один кандидат від більшості. Хто це буде – ще не вирішили".

Сам Шурма "дуже би хотів, аби Віктор Медведчук брав участь у перегонах". "Проте якщо він цього не робитиме, партія все ж братиме участь у виборах", - пообіцяв він.

Щодо призначення Медведчука на посаду секретаря РНБО, то за словами Шурми це питання "у партії не розглядали". Відповідаючи на питання, він зазначив, що "боятися того, що Медведчук піде на якусь посаду, а партія від цього втратить - абсолютно не правильно".

Коментуючи зміну губернатора Львівської області, секретар ЛОО СДПУ(О) зазначив, що причиною звільнення Янківа стало те, що "він уникав роботи з політичними партіями".

"Я Олександру Сендезі (новий губернатор Львівської області - УП) сказав, як і його попередникам, що моя партія робитиме все, аби він утвердився, якщо він не робитиме боляче партії, дозволятиме працювати", - заявив Шурма.

"Якщо пан Олександр ставить собі за мету трішки побути на цій посаді, то він повинен зробити висновки з того, що не доробив його попередник. Якщо він сподівається, що як чистий господарник почиватиме у цьому кріслі – він глибоко помиляється. Треба працювати з політичними партіями", - зазначив народний депутат.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування