Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Янукович не хоче міністрів від НДП?

Середа, 2 липня 2003, 10:27
Фракція Народно-демократичної партії України ще не визначилася з кандидатурою міністра екології і природних ресурсів, повідомив у середу в інтерв'ю журналістам лідер фракції Валерій Пустовойтенко.

Як повідомлялося, попередній міністр екології Василь Шевчук був призначений у коаліційний уряд по квоті фракції НДП.

Пустовойтенко нагадав, що фракція звернулася з відповідним листом до президента і прем'єр-міністра України, відповідь на який ще не одержала.

Говорячи про можливості повторного висування кандидатури Шевчука на цю посаду, лідер НДП відзначив, що колишньому міністрові "буде складно повернутися після такого удару".

В інтерв'ю агентству "Інтерфакс-Україна", член НДП, координатор парламентської більшості Анатолій Толстоухов повідомив, що засідання фракції, на якому буде обговорюватися питання про кандидатуру на посаду міністра екології, відбудеться в нинішній четвер.

7 червня президент Леонід Кучма звільнив із займаної посади міністра екології і природних ресурсів Шевчука і першого заступника держсекретаря Степана Лизуна за серйозні недоліки у роботі. Президент підписав відповідний указ про рішення Ради національної безпеки й оборони з питань використання надр України.

Відповідно до указу, віце-прем'єрові Віталієві Гайдуку виноситься догана за недогляд в організації здійснення державного управління в сфері використання надр.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування