Плівки Мельниченка узаконили у суді

Середа, 2 липня 2003, 10:56
Артемівський районний суд міста Луганська прийняв рішення залучити до матеріалів справи Бориса Фельдмана СD-диск з аудіофайлами записів майора Миколи Мельниченка, що стосуються справи Фельдмана і банку "Слов'янський".

У ході судового засідання 1 липня було також прийняте рішення в якості доказу залучити засвідчену копію заяви Миколи Мельниченка, в якій він підтверджує, що ним зроблені записи розмов у кабінеті президента Кучми про банк "Слов'янський" і про Бориса Фельдмана, і підтверджує що ці записи справжні.

Також до справи залучена засвідчена копія Лабораторного звіту компанії "Бек Тек" (експерт Брюс Кеніг) про дослідження записів Мельниченка з розмовами про Бориса Фельдмана і банк "Слов'янський".

Як повідомляє адвокатська компанія "Агєєв, Бережний і партнери", суд визнав, що зазначені аудіофайли і матеріали є доказами припустимими у кримінальному процесі. Ці докази будуть досліджені судом у ході подальшого судового процесу.

Записи майора Мельниченка, зроблені у кабінеті президента Кучми, вперше в Україні визнані доказами у кримінальному процесі.

Раніше уряд США визнав, що на записах Миколи Мельниченка дійсно зафіксовані справжні розмови у кабінеті президента України.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...