Северинсен уважно відстежуватиме переміщення Піскуна у справі Гонгадзе

Середа, 2 липня 2003, 16:59
2 липня відбулося чергове засідання Комітету міністрів Ради Європи. На ньому було прийняте рішення припинити повноваження експерта від ПАРЄ по розслідуванню справи Георгія Гонадзе Ганса-Крістіана Крюгера.

Про це у ході засідання заявив генеральний секретар ПАРЄ Бруно Халлер. Як повідомили агентству "Інтерфакс-Україна" у постійному представництві України при РЄ, Бюро прийняло до уваги доповідь Крюгера, подякувавши йому за роботу.

Бюро також ухвалило рішення зняти гриф конфіденційності з доповіді експерта і направити його з супровідним листом голови ПАРЄ Петера Шідера властям України.

Бюро вирішило передати доповідь і лист голови ПАРЄ у Моніторінговий комітет ПАРЄ для урахування у рамках процедури моніторинга України та уважно відстежувати подальші зрушення у цій справі.

Як повідомлялося, у середу у парламенті представник фракції БЮТ, член української постійної парламентської делегації у Парламентській Асамблеї Ради Європи Сергій Головатий звернувся до міністра закордонних справ України Анатолія Зленка з проханням звернути увагу на діяльність голови постійного представництва України при РЄ Сюзанни Станік.

Депутат заявив, що українське представництво при РЄ поширило текст доповіді Крюгера в Україні, незважаючи на те, що цей документ мав гриф секретності.

Читайте також:

Незважаючи на компліменти Крюгера Піскуну, Європа не закриє справу Гонгадзе

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування