Більшість направить до Конституційного суду тільки проект Кучми?

Четвер, 3 липня 2003, 10:08
Більшість у Верховній Раді України пропонує направити для висновків у Конституційний суд законопроект про зміни у Конституції країни, підготовлений президентом.

Про це говориться у зареєстрованому у Верховній Раді проекті постанови, підписаному лідерами дев'яти фракцій парламентської більшості, яким пропонується направити до КС тільки президентський законопроект.

Усього в парламенті зареєстровано 4 проекти відповідних постанов. Зокрема, у постанові, внесеній членами фракції БЮТ Анатолієм Матвієнком і Костянтином Ситником, пропонується доручити голові Верховної Ради направити у КС обидва законопроекти - президентський і спеціальної парламентської комісії.

Як відомо, Верховна Рада України у четвер прийме рішення про направлення у Конституційний суд законопроектів про внесення змін в Основний закон України. До порядку денного внесені два законопроекти - спеціальної парламентської комісії і президента.

У цей день депутати також приймуть рішення з пакету аграрних законопроектів.

Парламент має намір прийняти рішення з проектів постанов про календарний план проведення наступної сесії Верховної Ради і про порядок висвітлення її роботи.

У розділ "друге читання" порядку денного внесений проект Кримінально- процесуального кодексу України.

Інтерфакс-Україна

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News