Більшість обіцяє більше не допускати "безплідної" роботи депутатів

Четвер, 3 липня 2003, 17:12
Парламентська більшість залишає за собою право надалі організувати роботу Верховної Ради таким чином, щоб тривала політична реформа у країні, і приймалися інші законодавчі акти, заявив координатор більшості, член фракції НДП Анатолій Толстоухов перед закриттям вечірнього пленарного засідання.

У ході блокування опозиційними фракціями трибуни і президії парламенту Толстоухов взяв слово і заявив: "Сьогодні у парламенті ще один день безплідної роботи".

З сьогоднішніх дій опозиційних фракцій видно, хто не зацікавлений у проведенні політреформи в Україні, підкреслив він, додавши, що заява фракції "Наша Україна", поширена у парламенті, свідчить, що конституційні зміни фракції не потрібні.

Толстоухов звинуватив опозицію у блокуванні роботи парламенту. Він також звернувся до голови Верховної Ради з проханням закрити сесію.

Як повідомлялося, вечірнє пленарне засідання у четвер було закрите практично відразу після початку через блокування роботи парламенту представниками опозиції.

Таким чином, протягом єдиного на поточному пленарному тижні дня голосування депутати не ухвалили жодного рішення щодо розглянутих раніше законопроектів. До кінця роботи 3-ї сесії 4-го скликання Верховної Ради залишився один пленарний тиждень - з 8 по 11 липня, і відповідно один день, коли парламентарії можуть ухвалювати рішення.

Інтерфакс-Україна

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування