СДПУ(О) проголосує Конституцію Кучми бюлетенями

Четвер, 3 липня 2003, 18:10
СДПУ(о) ставитиме питання щодо продовження сесії парламенту через те, що опозиція блокувала направлення до Конституційного суду проекту Кучми змін до Конституції. Про це заявив журналістам після дострокового закриття засідання парламенту у четвер уповноважений фракції Нестор Шуфрич.

Як відомо, наступний четвер - останній день голосування на цій сесії.

Шуфрич також повідомив, що парламент "проголосує направлення президентського законопроекту до Конституційного суду за будь-яких умов". "Традиції голосування при заблокованій трибуні у нас є", - нагадав Шуфрич.

Як відомо, у грудні минулого року депутати більшості намагалися проголосувати зміну керівництва Національного банку та парламентських комітетів за допомогою бюлетенів.

Шуфрич також зазначив, що ініціюватиме заміну керівників деяких комітетів Верховної Ради, які зараз очолюють опозиціонери. "Є низка комітетів, які не встигають за роботою парламенту. Я можу говорити про бюджетний комітет, членом якого я є", - додав він.

Відповідаючи на питання чи готова СДПУ(о) підтримати направлення до КС законопроекту депутатської комісії, Шуфрич сказав, що фракція ще не встигла з ним ознайомитися, оскільки він був зареєстрований напередодні. "І невідомо, що є в цьому законопроекті", - додав він.

Говорячи про блокування роботи парламенту опозицією, Шуфрич сказав: "Наша Україна" ще раз довела, що вони не хочуть ніяких змін до Конституції і лише хочуть, щоб їх фантомний кандидат мав необмежену владу [у разі перемоги на виборах президента]".

УП

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News