Ініціативи СДПУ(О) незабаром підтримають "доярки і кочегарки"

П'ятниця, 4 липня 2003, 16:05
Учасники розширеного засідання Ради національних громад України, що відбулося у п'ятницю в Києві, ухвалили резолюцію на підтримку Всеукраїнського громадського форуму з проведення політичної реформи в країні.

"Ми, представники національних громад України виступаємо за якнайшвидше ухвалення і втілення у життя проекту закону "Про внесення змін до Конституції України", підготовленого президентом", - йдеться в резолюції.

"В Україні проживають сотні національностей і народностей, і усі вони є патріотами нашої держави. Усі вони хочуть добра і процвітання землі, на якій живуть самі і на якій житимуть їхні діти. Ми вважаємо, що реформування владної системи відповідно до пропозицій глави держави докорінно поліпшить соціально-політичну й економічну ситуацію в Україні", - відзначають автори резолюції.

У документі відзначається, що на Всеукраїнському громадському форумі "уповноважені представники громадських організацій одержать можливість представити свою позицію щодо положень конституційній реформі, запропонованої президентом".

Розширене засідання Ради національних громад України делегувало до складу відкритого організаційного комітету форуму президента ради Іллю Левітаса, народного депутата, президента Союзу вірменів України Нвера Мхітаряна.

На сам форум, який має відбутися у вересні, Рада направить представників більшості національних суспільств, що діють в Україні.

Інтерфакс-Україна

Від УП. Раніше про підтримку ініціативи форуму виступила УСПП Кінаха. Спостерігачі вважають, що форум організовується силами об'єднаних соціал-демократів і висуватиме "начебто народні" ініціативи на підтримку політреформи Кучми.

Читайте про те, які пропозиції підтримують юристи і Кінах тут

Кінах підтримує ініціативи СДПУ(О), як обійти парламент у проведенні конституційних змін

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування