ЮЩЕНКО: У КУЧМИ ПОЧАЛАСЯ "ДЕГРАДАЦІЯ"

Вівторок, 8 липня 2003, 12:59
"Сьогодні вже зрозуміло, що конституційний переворот, який задумувала влада для пролонгації своїх повноважень не відбудеться", - заявив лідер фракції "Наша Україна" Віктор Ющенко в інтерв’ю журналістам, коментуючи заяву президента України у ефірі Національної телекомпанії 7 липня, в якій той звинуватив опозицію в аграрній кризі.

Лідер "Нашої України" наголошує, що Кучмі стало зрозуміло, що більшість народних депутатів займає тверду позицію, відчуває свою відповідальність перед народом і не допустить конституційного перевороту.

Очевидно, говорить Ющенко, у президента "взяли верх емоції". "Мені соромно від того, що відбувається. Це повна деградація української політики", - наголосив Ющенко.

Лідера "Нашої України" дивує звинувачення президента у тому, що опозиція та склад його Кабміну стали фактором формування аграрної кризи. "Чинна влада й тільки вона винувата у непрофесійному управлінні аграрною сферою та приходу до кризи", — сказав Ющенко. Лідер "Нашої України" нагадав, що нинішній Кабінет Міністрів був призначений президентом України Леонідом Кучмою. У той же час він підкреслив, що резерви, які сьогодні виділяються і про які "оптимістично доповідає Кириленко, є запасами, сформованими моїм Кабміном". "Дуже дивують намагання президента України обвинуватити ті сили, що ефективно та конструктивно забезпечували управління економікою", — підсумував Ющенко.

Разом

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування