Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Кучма умовляв Яцубу піти губернатором Дніпропетровщини

П'ятниця, 1 серпня 2003, 12:21
Президент України Леонід Кучма в п'ятницю в Дніпропетровську представив нового главу обласної державної адміністрації Володимира Яцубу.

Під час робочої поїздки в Дніпропетровський регіон глава держави провів нараду з активом області.

Президент назвав Яцубу "досвідченим організатором і керівником", який довів, що може вирішувати найскладніші питання. "Найголовнішим для мене було переконати його (Яцубу) дати згоду", - сказав Кучма.

У свою чергу, Яцуба підкреслив важливість і відповідальність призначення. "Я добре розумію, за яку ношу я беруся", - сказав він.

Володимир Яцуба, 1947 року народження, закінчив Дніпропетровський металургійний інститут, з 2001 досі був міністром Кабінету міністрів.

Яцуба був народним депутатом України в 1990-1994 роках від одного з округів Дніпропетровської області.

До цього працював першим секретарем Дніпропетровського міському Компартії України.

У 1990-1991 роках він очолював Дніпропетровську міськраду народних депутатів, у 1995-1998 роках - був першим заступником глави адміністрації президента України, у 1998-2000 р. - першим заступником міністра Кабміну, 2000-2001 р. - першим заступником урядового секретаря.

Одружений, батько чотирьох дітей.

За пропозицією Кабміну за підсумками розгляду ситуації в АПК із посади глави Дніпропетровської обладміністрації був звільнений Микола Швець, що працював на цій посаді з 1999 року.

Інтерфакс-Україна

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування