Проявився третій мобільний оператор - автор реклами про безкоштовні вхідні дзвінки

Вівторок, 5 серпня 2003, 11:52
В Україні почав діяти віртуальний оператор мобільного зв'язку "Джинс", що надає послуги на базі мережі одного з ведучих операторів СП "Український мобільний зв'язок" (УМЗ), повідомив керівник відділу маркетингу УМЗ Василь Лацанич 5 серпня.

Він пояснив, що "Джинс" використовує діючу мережу мобільного зв'язку і біллінгову систему УМЗ, однак на відміну від УМЗ буде проводити зовсім іншу маркетингову стратегію.

За його словами, новий оператор орієнтується на людей, яких не влаштовують існуючі цінові пакети на мобільний зв'язок: "Ми орієнтуємося на людей, що цінують волю. При цьому їхній рівень доходу може бути середнім або навіть нижче середнього".

Як сказав Лацанич, "Джинс" пропонує абонентам тільки послуги попередоплаченого зв'язку і поки тільки один тарифний пакет. При цьому усі вхідні дзвінки з мереж усіх мобільних операторів України будуть для абонента безкоштовними, вартість вихідних на мобільні телефони інших операторів (у тому числі УМЗ) - 1 грн. за хвилину, вихідні дзвінки на телефони абонентів "Джинс" коштують 0,5 грн. за хвилину, вартість вихідних і вхідних дзвінків на стаціонарні телефони - 2,5 грн. за хвилину.

"Джинс" буде використовувати щосекундну тарифікацію, починаючи з першої секунди (в основних конкурентів розмова тривалістю до двох секунд не тарифікується). Вартість з'єднання буде складати 0,16 грн., відправлення коротких повідомлень (SMS) - 0,3 грн.

Лацанич також проінформував, що абоненти "Джинс" не зможуть користуватися послугами роумінгу.

Вартість стартового пакета складає 100 грн. (в основних конкурентів - від 145 до 149 грн.), при цьому на рахунок абонента зараховується 50 грн. Для поповнення рахунку абонент може використовувати картки номіналом 10 грн., 20 грн., 40 грн. і 80 грн., при використанні картки встановлюється термін дії послуги 10, 20, 50 і 120 днів відповідно.

"УМЗ" є одним з ведучих операторів мобільного зв'язку в Україні, обслуговуючи близько 2,167 млн. абонентів (близько 46% ринку). Компанія належить російському операторові мобільного зв'язку "Мобільні телесистеми".


Інтерфакс-Україна

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування