Мельниченка і Єльяшкевича просять виступити свідками у справі… Лазаренка

Вівторок, 5 серпня 2003, 15:33
Тимчасова слідча комісія у справі Гонгадзе "просить" Миколу Мельниченка та Олександра Єльяшкевича виступити свідками у американській справі Лазаренка.

Про це ідеться у листі комісії до Мельниченка та Єльяшкевича, переданому до "Української правди".

"Тимчасовою слідчою комісією встановлено, що ви є важливими свідками у злочинах, вчинених злочинною організацією на державному рівні", - ідеться у листі глави комісії Григорія Омельченка.

Тому комісія просить Мельниченка та Єльяшкевича "виступити як свідки у справі, яка знаходиться в американському суді "США проти Павла Лазаренка" і дати правдиві свідчення у цій справі про відомі вам злочини, вчинені окремими державними діячами України".

Комісія також попросила Мельниченка та Єльяшкевича "звернутися з відповідною заявою до Департаменту юстиції США та суду Сан-Франциско, що ви готові надати ці свідчення".

Як повідомлялося раніше, американські адвокати Лазаренка подали ряд клопотань до судді, який веде досудові слухання у справі Лазаренка. Серед іншого вони просять "витребувати всі записи майора Миколи Мельниченка, які є в розпорядженні прокуратури США, для підтвердження злочинних дій з боку представників чинного в Україні режиму".

Читайте також:

Адвокати Лазаренка втягують Білла Клінтона у каліфорнійський процес


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування